Hoe gebruik je arganolie voor het gezicht

Je kunt arganolie gebruiken - alleen of in combinatie met een vochtinbrengende crème, overdag als basis voor make-up en 's nachts als intensief herstellende vitamine E-behandeling.

  • Reinig je gezicht goed met Rhassoul klei of een milde reiniger. Dep het droog met een handdoek tot het vochtig is
  • Spuit 1-2 druppels arganolie op uw handpalmen en gebruik uw vingertoppen om kleine hoeveelheden in zachte cirkelvormige bewegingen op uw gezicht, hals en bovenborst aan te brengen
  • Laat uw huid het 1-3 minuten absorberen voordat u make-up aanbrengt
  • Herhaal dit voordat u naar bed gaat voor een stralende huid de volgende ochtend

Opmerking:Breng arganolie altijd aan op een vochtige, niet op een droge huid om het vocht in te sluiten.

Hoe gebruik je arganolie als een natuurlijke moisturizer

Met een klein beetje 100% pure biologische arganolie kun je een heleboel bereiken. Verwarm na het reinigen van je huid een druppeltje olie in je handpalm. Breng het aan op je gezicht en in je hals in een cirkelvormige beweging. Mogelijk moet je 's nachts, in de winter en in een droog klimaat wat meer gebruiken, voor extra hydratatie en bescherming

Hoe gebruik je arganolie als wimperconditioner

Warm een druppel arganolie tussen je vingers en wrijf het zachtjes over je wimpers. Als je een schoon mascaraborsteltje hebt, gebruik het dan om door je wimpers te kammen en verdeel de olie gelijkmatig. Voor het beste resultaat doe je dit voordat je naar bed gaat. U zult genieten van vollere wimpers en kunt zelfs uw kostbare mascara wegdoen!

Hoe gebruik je Arganolie voor de lippen

Gebarsten of zeer droge lippen hebben extra liefdevolle verzorging nodig. Scrub en hydrateer deze dunne huid met een makkelijk te maken doe-het-zelf scrub. Meng een paar druppels arganolie met fijne bruine suiker en masseer deze licht in de lippen. Spoel nadien af.

Je hebt je succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top