Arganolie voor

Huidverzorging

Van vlekjes of onregelmatigheden op het gezicht tot huidimperfecties, arganolie is het beste middel om zowel veel voorkomende als zeldzame huidproblemen aan te pakken. Pure arganolie bestrijdt ook veroudering, acne, droogheid, eczeem, puistjes en psoriasis.

Arganolie

Moisturizer

Arganolie verstopt de poriën niet, en dit in tegenstelling tot vochtinbrengende crèmes die niet worden geabsorbeerd door het huidoppervlak. De lichtheid van de olie werkt van binnenuit en houdt het vocht vast, hetgeen een snelle absorptie mogelijk maakt om de natuurlijke vochtigheidsgraad van de huid te herstellen.

Geweldig

Voor alle huidtypes

Arganolie is geschikt voor alle huidtypes en werkt buitengewoon goed voor iedereen. Een droge huid is gevoelig voor schilfers en jeuk. Arganolie komt ter hulp met haar ongelooflijk hydraterende eigenschappen.

De beste allround

Volledig natuurlijke cosmetica

Met haar luxe-uitstraling, heerlijke geur en voedingsstoffen voor de huid, is arganolie de beste allround natuurlijke cosmetica. Hoewel het populair is bij tieners, kunnen ook oudere mensen er veel baat bij hebben, vooral voor het helderder maken van de huid en het voorkomen van het ontstaan van rimpels, ouderdomsvlekken, zonnevlekken en verkleuring van de huid. Neem voorgoed afscheid van de ouder wordende en levenloze huid met arganolie!

Arganolie voor een volledig

Natuurlijke anti-rimpel behandeling

Indien rimpels je zorgen baren en je zo lang mogelijk rimpelvrij wilt blijven, is arganolie de beste manier om rimpels te verminderen en te bestrijden. Het heeft geen bijwerkingen en veroorzaakt geen allergische reacties, verstopt de poriën niet en maakt de huid niet droog als je stopt het te gebruiken. Slechts een zeer kleine minderheid is allergisch voor het actieve ingrediënt in arganolie. Zelfs mensen met een gevoelige huid kunnen het zonder enig probleem gebruiken.

Vochtinbrengende crème biedt een goede bescherming tegen rimpels. Het staat bekend voor het zacht en soepel houden van de huid en voorkomt dat de huid uitdroogt. Dit is belangrijk aangezien algemeen bekend is dat een droge huid te vroeg veroudert en gaat rimpelen. Arganolie is een natuurlijke vochtinbrengende crème die door de huid wordt opgenomen. Het zit vol antioxidanten; hoe vaker je het gebruikt, hoe meer antioxidanten je huid krijgt.

Je hebt je succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top