Arganolie voor

Hand- & Nagelverzorging

Naast de andere cosmetische voordelen (voor het haar en de huid), werkt biologische arganolie ook uitstekend voor de nagels. Arganolie maakt beschadigde vingernagels weer gezond, het behandelt en verjongt gespleten nagels en herstelt beschadigde nagelriemen. Kortom, het biedt een volledig natuurlijke nagelverzorging.

Arganolie behoudt

Gezonde nagelriemen

Er zijn verschillende factoren verantwoordelijk voor droge en ruwe nagelriemen. Een druppel arganolie op elke vingertop is de gemakkelijkste en snelste manier om dit probleem aan te pakken. Gebruik een nagelriemschaar nadat je de olie hebt aangebracht, voor nauwelijks zichtbare en ongelooflijk zachte nagelriemen. Arganolie is de ideale oplossing als je moeite hebt om je nagelriemen terug te duwen, het hydrateert en versterkt de nagels van binnenuit.

Arganolie versterkt

Breekbare nagels

Droge of ondervoede nagels zijn vaak breekbaar. Arganolie zit vol rijke voedingsstoffen die de nagelkwaliteit na verloop van tijd verbeteren en het kan dit probleem oplossen. Masseer de olie een paar weken lang dagelijks in je nagels om ze te versterken.

Arganolie kan ook helpen bij nagels die scheuren of breken bij het vijlen. Zeer zwakke nagels of nagels die te veel water hebben opgenomen zijn niet sterk. Arganolie herstelt het optimale en uitgebalanceerde vochtgehalte zodat je nagels niet te droog of te vochtig zijn. Als je je nagels regelmatig masseert met een klein beetje arganolie hoef je niet meer bang zijn voor de nagelvijl.

Arganolie voorkomt dat

Je nagel afschilfert

Arganolie is de beste manier om elegant gemanicuurde nagels te verzorgen. Gebruik het voordat je de nagellak aanbrengt om vroegtijdige beschadigingen aan de lak te voorkomen. Breng een druppel arganolie aan op elke droge vingernagel of teennagel na je manicure of pedicure. Laat de nagellak het vocht van de olie opnemen zodat het er dagenlang geweldig uitziet.

Arganolie is

Dermatologisch aanbevolen

Het is niet alleen effectief voor broze en breekbare nagels, maar wordt door veel dermatologen eveneens aangeraden om zowel nagelriem- als nagelinfecties te genezen en te voorkomen. Naast het onderhouden van gezonde en sterke nagels ondersteunt arganolie ook de groei van nieuwe nagels.

Het is niet verwonderlijk dat verschillende luxekapsalons, nagelstudio's, huidsalons en spa's investeren in grote hoeveelheden pure biologische Marokkaanse arganolie. Deze perfecte, volledig natuurlijke cosmetica is niet alleen uiterst gemakkelijk in gebruik, maar biedt ook tal van voordelen. Het pakt elk probleem aan dat schoonheidsspecialisten en dermatologen tegenkomen.

Zelfs als je geen problemen hebt met je nagels kun je een fles arganolie goed gebruiken - je nagels zullen je dankbaar zijn. Als je het af en toe, of beter nog, regelmatig gebruikt geef je je nagels alle gezondheid en zorg die ze verdienen. Bovendien is arganolie niet duur in vergelijking met andere chemische cosmetica en nagelbehandelingen.

Je hebt je succesvol ingeschreven!
Deze e-mail is geregistreerd
ico-collapse
0
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top